Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Julian Schneemann & Friends

25 augustus 2023 / 20:30 - 21:30

€31.50

Julian Schneemann & Friends – Caravan Sessions

Pianist en componist Julian Schneemann is altijd op zoek naar manieren om zijn klassieke pianospel te verrijken met jazz, pop en wereldmuziek. In Caravan Sessions nodigt hij muzikale vrienden uit om samen op avontuur te gaan. Dat resulteert in drie duo’s, waarin hij met zijn gastmuzikanten musiceert in genres uit alle mogelijke windstreken. Dit concert vindt plaats in ‘Uitbaeterij de Viersprong’ in een ongedwongen sfeer waar hapjes en drankjes rondgaan terwijl de muziek klinkt. Ongedwongen luisteren in een café aan de Maas.

Dit concert vindt plaats in een bijzondere setting. Niet in een muisstille concertzaal, maar in een kroeg die voor iedereen open blijft. Binnen het café creëren we een concertsetting. Met een podium en stoelen. Het geluid wordt enigszins versterkt, zodat iedereen de muziek goed kan horen.

Bij binnenkomst krijg je drie munten. Een munt kun je gebruiken voor koffie, bier, fris of drie bitterballen. De prijs voor wijn is 1,5 munt. Zijn je munten op? Dan kun je ter plekke zelf nieuwe munten aanschaffen. Je consumptie kun je bestellen als je binnenkomt maar tijdens het concert even naar de bar lopen is ook helemaal goed.  We hopen op een ongedwongen sfeer in een café aan de Maas waar Julian Schneemann & Friends zorgen voor een nieuwe luisterervaring.

Gegevens

Datum:
25 augustus 2023
Tijd:
20:30 - 21:30
Kosten:
€31.50

Locatie

Uitbaterij de Viersprong
Grootestraat 44
Batenburg, 6634 AD Nederland
+ Google Maps