Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Toekomstmuziek

14 juli / 19:30 - 21:00

€26

Toekomstmuziek

Hier is de nieuwste generatie musici! Aanstormende talenten Erjan Velde, Carolina Andrade en Roy van Vugt staan aan het begin van hun carrière. Zij studeren aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en laten de toekomst van barok horen. Onder leiding van klaveciniste Tineke Steenbrink worden zij begeleid door instrumentalisten van internationale faam.

Barokmuziek is van vroeger, maar het is niet oud. Deze talentvolle musici geven nieuwe betekenis aan eeuwenoude classics. Aria’s die toen een hit waren openen ook nu harten. Laat je meevoeren door tijdloze muziek. Aan het eind van het tweede concert van Toekomstmuziek wordt de Suyderhoud award uitgereikt. Erjan, Carolina en Roy zijn hiervoor genomineerd.

 

Over de musici

Erjan van der Velde (1998) is een Nederlandse countertenor en hij studeert Zang Oude Muziek aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Hij krijgt zangles van Noa Frenkel en verdiepende lessen van Francesca Aspromonte, Pascal Bertin, Robin Blaze en Peter Kooij. Daarnaast heeft Erjan ook een bachelor International Business Law behaald aan de Universiteit Leiden. Zijn passie voor muziek ontstond al op zevenjarige leeftijd toen hij begon bij Jongenskoor Dalfsen.

 

Carolina Andrade (1998) is een Portugese sopraan. Zij studeert momenteel Zang Oude Muziek aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag bij Rita Dams, Francesca Aspromonte, Pascal Bertin, Peter Kooij en Robin Blaze. Carolina heeft een bachelordiploma in klassieke zang en een masterdiploma in muziekeducatie van de Universiteit van Aveiro, Portugal, waar ze studeerde bij Isabel Alcobia. Ze begon haar muziekstudie aan de Muziekschool van het Nationaal Conservatorium in Lissabon en voltooide de zangcursus aan het Gregoriaans Instituut van Lissabon bij Elsa Cortez, waar ze ook de pianocursus volgde.

Roy van Vugt (2006) studeert klassieke zang aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Zijn liefde voor klassieke muziek begon al vroeg, op achtjarige leeftijd zong Roy als jongenssopraan zijn eerste solo met orkest. Na zijn carrière als jongenssopraan, zingt hij inmiddels als bariton/tenor. Roy krijgt les van Amand Hekkers. In het verleden heeft hij les gehad van Irene Verburg en Carina Vinke. Ook volgt Roy de bacheloropleiding Geneeskunde aan de Universiteit van Leiden.

 

Gegevens

Datum:
14 juli
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
€26
Site:
https://batenburgbaroque.eventgoose.com/event/toekomstmuziek

Locatie

Oude Sint-Victorkerk
Kruisstraat 7
Batenburg, 6634 AG
+ Google Maps